duminică, 6 martie 2011

Cat poate dura o partida de carti?!

Se poate juca apoi "Da jos tot ce ai pe tine!"
Nu! Nu e ce va imaginati. Persoana care a pierdut merge in alta incapere pana explica jocul cel care il stie, celorlalti participanti...celor care ies li se spune ca se vor juca "pe dezbracate"(sau daca sunt multi, prima jumatate din persoanele care au pierdut ies si sunt lasate sa intre pe rand si li se face pe rand jocul) . Cei care au castigat fac pariu din a cata incercare "se prinde" cel care a pierdut de smecheria jocului.
Cand se intoarce, sta pe covor ghemuit si se pune o patura peste el. Apoi i se spune:
"Da jos tot, dar absolut tot ce ai pe tine!" (Daca zice, "nu...ce ma sunteti nebuni", etc...se considera ca nu s-a prins din prima si i se mai spune inca o data acelasi lucru...daca incepe sa se dezbrace...(dupa multe rasete i se spune sa se imbrace si i se repeta inca o data comanda...cate haine a scos de sub patura se adauga la "din a catea nu s-a prins".
Cel care se prinde (cand se prinde) da jos patura de pe el si rasufla usurat ca nu si-a aratat tricoul de sub bluza sau altceva in public ;)) asta dupa ce in timpul serii s-au facut bancuri si estimari in legatura cu culoarea anumitor haine pe care le are...pe rand despre fiecare ca sa nu fie discriminare :))

Un comentariu:

  1. Cine a fost Dromihetes. Raspunsul neofficial il gasiti la http://www.youtube.com/watch?v=UL1gdcHRKNM si "sfintirea" sau "binecuvantarea" lui Dromihetes click aici: http://www.youtube.com/watch?v=bLG2zsgGiSY&feature=related
    E tare Nu? Doamne da minte contemporanilor!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere